Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Kirkekoncerter.dk
CVR 41168625
Storegade 82
3700 Rønne
E-mail: [email protected]

billetsalg.kirkekoncerter.dk er formidler af salg af billetter.

Betaling

Kirkekoncerter modtager betaling via følgende danske og udenlandske udstedte betalings- og kreditkort:

  • Mastercard
  • VISA/Dankort
  • MobilePay

Beløbet hæves først på dit kort, når billetterne sendes fra kirkekoncerter.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Du får dine billetter leveret via den oplyste mail

For at modtage dine billetter skal du have en gyldig emailadresse. Billetterne skal du selv udprinte og medbringe til arrangementet. Eller blot medbringe din mobiltelefon med billetterne på.

 

Fortrydelsesret

Du har ingen fortrydelsesret når du køber billetter på kirkekoncerter.dk, jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 12.

Billetten

Billetten er dit adgangsbevis til et arrangement. Den er forsynet med en QR kode og er kun gyldig, når QR koden er aktiveret.

QR koden accepteres kun én gang. Hvis den forsøges scannet ved indgangen mere end en gang, afvises den.

 

Refundering

I tilfælde af aflysning er det kirkekoncerter.dk’s ansvar at sikre refundering af billetprisen. Der refunderes IKKE gebyrer.

Aflysning

Et arrangement er aflyst, hvis det ikke gennemføres.

Ændringer i program, dato eller delvis gennemførelse m.v. er ikke en aflysning, og billetterne til arrangementet refunderes normalt ikke. Læs evt. information om arrangementet.

Reklamation

Enhver reklamation, der vedrører selve arrangementet rettes til arrangøren. Reklamationer i forbindelse med billetkøbet bedes rettet til [email protected].

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Gebyrer

Kirkekoncerter.dk formidler billetter mellem arrangører (Samarbejdspartnere) og publikum. Kirkekoncerter.dk’s indtjening kommer fra gebyrer på denne service. Alle gebyrer fremgår tydeligt i forbindelse med det enkelte arrangement.

Der findes følgende gebyrer hos Kirkekoncerter.dk:

• Billetgebyr – for alle billetter købt via nettet, mobilen eller kundeservice (pr. billet)
• Transaktionsgebyr – for nogle transaktioner foretaget via nettet, mobilen eller kundeservice (pr. transaktion)

Billetgebyr – for alle billetter

Der betales gebyr for alle billetter udstedt gennem Kirkekoncerter.dk. 

Transaktionsgebyr

På alle transaktioner vil der blive pålagt et transaktionsgebyr. 

Forholdet mellem billetkøberen (kunden), arrangøren og Kirkekoncerter.dk

• Kirkekoncerter.dk er udelukkende formidler ved salg af billetter, produkter og ydelser mellem kunden og arrangøren.
• Kirkekoncerter.dk kan ikke drages til ansvar for arrangørens arrangementer.
• Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler. Aftalen er først bindende, når købet er godkendt og betaling har fundet sted.
• Du har ingen fortrydelsesret når du køber billetter på Kirkekoncerter.dk, jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 12.

Persondatapolitik

Vi indsamler personoplysninger, når du opretter en profil, køber billetter, tilmelder dig, sender e-mails. Det samme er gældende, når du bruger vores hjemmesider, apps, sider på sociale medier eller andre medier.

Vi bruger de indsamlede oplysninger til at levere de bestilte ydelser og produkter, overholde lovgivningen samt til at forbedre vores service, markedsføring og kundesupport.

Når du opretter en profil, køber billetter eller kontakter os telefonisk, kan vi specifikt anmode dig om tilladelse til at bruge dine oplysninger til særlige formål.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at levere ydelsen / produktet til dig.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer også din IP adresse og geolokation.

Når du køber billet eller foretager tilmeldinger på vegne af en anden person, bekræfter du samtidigt, at du har ret til at give samtykke til registrering på personens vegne.

Når du køber billet, eller tilmelder dig til et arrangement, giver du samtykke til, at hvis du optræder på eventuelle fotos og videooptagelser, der er optaget i forbindelse med arrangementet, at disse må benyttes digitalt og analogt af os og vore Samarbejdspartnere.

Samarbejdspartnere. Vi sælger billetter og modtager tilmeldinger på vegne af tredjeparter (Samarbejdspartnere), der udbyder eller sponsorerer arrangementer, eller som driver et sted, hvor der afvikles arrangementer. Vi videregiver personoplysninger til vores Samarbejdspartnere.

De indsamlede oplysninger anvendes til at levere de bestilte ydelser og produkter, overholde lovgivningen samt at forbedre Samarbejdspartnerens service, markedsføring og kundesupport.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give personoplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Personoplysningerne registreres hos Kirkekoncerter.dk og opbevares i fem år, hvorefter de slettes.

Den dataansvarlige på www.kirkekoncerter.dk er
Ejer Kristoffer Nyby, Kirkekoncerter.dk

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på [email protected].

Klager over behandling af persondata kan ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Du kan i forbindelse med brug af vore tjenester angive, om du ønsker at modtage nyhedsinformationer eller tilbud. Såfremt du har tilmeldt dig, kan du altid afmelde fremtidige henvendelser ved kontakt til arrangøren og ved at sende en e-mail herom til [email protected].

Partnerrelationer og links

Kirkekoncerter.dk indeholder links til andre websites og integrerede sites, men kan ikke holdes ansvarlig for anvendelsen af personoplysninger af tredjemand, der eventuelt finder sted på disse sites medmindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler.

🎶 Først i Kirken: Kirkekoncerter!

Abonner på vores nyhedsbrev og bliv den første til at høre om billetsalg til vores mange kirkekoncerter.